Apua sisäilmasairastumistilanteisiin työpaikoille ja oppilaitoksille.

TILAA NYT OPPAITA ILMAISEKSI!

Tarvitsetko ohjeita sisäilmasairastumistilanteeseen joko työpaikalla tai oppilaitoksessa? Lähetämme tämän kevään aikana oppaita toivomasi määrän ilmaiseksi. Teethän tilauksen 31.5.2017 mennessä!

SISÄILMASAIRAS TYÖPAIKALLA -OPAS
Sisäilmasairas työpaikalla -opas on suunnattu avuksi työpaikoille sisäilmasairastumistilanteisiin. Oppaassa kerrotaan mitä sisäilmasairastuminen on, millaisia erityispiirteitä siihen liittyy ja millaisin keinoin työpaikalla voidaan edistää sisäilmasta sairastuneen työkykyä.
Lisätietoja sisäilmasairas työpaikalla -oppaasta

SISÄILMASAIRAUS JA OPISKELU -OPAS
Sisäilmasairaus ja opiskelu -opas on suunnattu oppilaitoksille, opiskelijoille, koululaisille ja koululaisten vanhemmille avuksi sisäilmasairastumistilanteisiin. Oppaassa kerrotaan perustietoa sisäilmasairastumisesta ja sen erityispiirteistä sekä neuvotaan millaisin keinoin sisäilmasairaan opintiellä voidaan edetä.
Lisätietoja sisäilmasairaus ja opiskelu -oppaasta

Lähetämme oppaita seuraavissa erissä:

1 kappaleen lähetys

10 kappaleen lähetys

30 kappaleen lähetys

100 kappaleen lähetys

Voit tilata tahtoessasi molempia oppaita. Kerro viestissä toivomiesi oppaiden nimi ja tilausmäärä. Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen homepakolaiset(at)homepakolaiset.fi. Lisää sähköpostiin yhteystietosi.

1.6.2017. Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille tilaajille! Olethan meihin yhteydessä, jos tilauksesi ei ole saapunut perille.

Kampanja-ajan ulkopuolella lähetämme oppaita kannatusjäsenillemme. Tilausohjeet löydät yllä olevista opaslinkeistä.