Tarinat

Trauma

Lehdistötiedotteet
Linkkejä

Homepakolaiset ry on sisäilmasta sairastuneiden vapaaehtoisten perustama yhdistys, joka tähtää kaikkien sisäilmasta sairastuneiden aseman parantamiseen maassamme. Toimintamme ydin on vaikuttaa suoraan viranomaistahojen, päättäjien sekä muiden asiaan liittyvien järjestelmien toimintaan. Päätavoitteemme on saada sairastuneille diagnoosinumero ja luoda sellaisia järjestelmiä, jotka ehkäisevät sairastuneiden syrjäytymistä normaalielämästä. Tällaisia ovat esim. hätämajoitusratkaisujen kehittäminen, etätyö- ja uudelleenkoulutusmahdollisuuksien parantaminen sekä sairastuneiden huomioiminen terveydenhuollossa. Harjoitamme aktiivista tiedotustoimintaa tarkoituksena tuoda ongelma yleiseen tietoisuuteen. Tämä parantaisi sairastuneiden asemaa ja auttaisi ennaltaehkäisemään uusia sairastumisia.

Tähän asti toiminnasta aiheutuneet kulut on jaettu aktiivitoiminnassa mukana olleiden kesken. Tällaisia kuluja ovat mm. nettisivuista aiheutuvat kulut, puhelinmaksut, matkakulut sekä esite- ja materiaalikulut. Jatkossa tarkoituksenamme on käyttää jäsenmaksuista saamiamme varoja näiden kulujen kattamiseen. Tukesi on arvokas ja tarpeellinen toimintaedellytystemme turvaamiseksi. Kiitämme tuestasi.

Voit liittyä kannatusjäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen tästä.

Jos haluat tukea toimintaamme lahjoituksella, täytä oheinen Lahjoitukset -lomake.

Jos olet kiinnostunut aktiivitoiminnasta, toimi seuraavien ohjeiden mukaan: uusille toimijoille

Tiedotamme toiminnastamme myös Facebook -ryhmässämme sekä Twitterissä.

Homepakolaiset ry
Puheenjohtaja Johanna Leppälä