Joululahjoitus sisäilmasairaiden hyväksi

Joulu on hyvien tekojen aikaa. Sisäilmasta sairastuminen voi mullistaa koko elämän, ja tukiverkkojen puuttuessa se monesti muuttaa arjen selviytymiskamppailuksi. Lahjoita tänä jouluna Homepakolaiset ry:n työhön sisäilmasta sairastuneiden hyväksi. Teemme pitkäjänteistä työtä sairastuneiden tilanteen kehittämiseksi ja tuomme elintärkeää toivoa suuren ihmisjoukon elämään.

Jouluisia sydämia ja teksti, Tue työtämme joululahjoituksella ja kerro siitä joulutervehdyksellä.

Kiitoksena lahjoituksesta saat käyttöösi jouluisen viestintämateriaalin, jolla voit kertoa lahjoituksestasi esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa. Lahjoitusmahdollisuus sopii sekä yritysten jouluviestintään että yksityishenkilöille joulutervehdyksen antamiseen.

Voit valita itsellesi tai yrityksellesi sopivan joululahjoituksen alta. Näet kuvat suurempina klikkaamalla kuvaa. Lähetämme materiaaleja sähköpostitse 22.12.2022 saakka, joten teethän lahjoituksen/tilaat lahjoituslaskun 20.12.2022 mennessä.

ALT: Yrityksille/yhteisöille vaihtoehto 1. Jouluinen kuvatervehdys kolmessa koossa: 1200 x 630 (Facebookiin ja Linkediniin), 1200 x 675 (Twitteriin) ja 1080 x 1080 (Instagramiin). Lahjoitus 200-499 euroa. Jouluaiheisissa kuvissa toivotetaan hyvää joulua ja kerrotaan: "Tuen tänä jouluna Homepakolaiset ry:n työtä sisäilmasta sairastuneiden hyväksi".
ALT: Yrityksille/yhteisöille vaihtoehto 2. Jouluinen kuvatervehdys kolmessa koossa: 1200 x 630 (Facebookiin ja Linkediniin), 1200 x 675 (Twitteriin) ja (1080 x 1080) Instagramiin. Lisäksi lahjoittajan diplomi. Lahjoitus 500 euroa tai enemmän. Jouluaiheisissa kuvissa toivotetaan hyvää joulua ja kerrotaan: "Tuen tänä jouluna Homepakolaiset ry:n työtä sisäilmasta sairastuneiden hyväksi".
ALT: Yksityishenkilöille lahjoitusvaihtoehto 1. Jouluinen kuvatervehdys kolmessa koossa: 1200 x 630 (Facebookiin ja Linkediniin), 1200 x 675 (Twitteriin) ja (1080 x 1080) Instagramiin. Lahjoitus 20-200 euroa. Jouluaiheisissa kuvissa toivotetaan hyvää joulua ja kerrotaan: "Tuen tänä jouluna Homepakolaiset ry:n työtä sisäilmasta sairastuneiden hyväksi".
ALT: Sisäilmasairaalle osoitettu lahja, lahjoitussumma alkaen 20 euroa. Aineeton joululahja saajan nimellä, tekstissä lukee: Hyvää joulua "nimi". Lahjoitin oikeukiesi eteen tehtävään työhön Homepakolaiset ry:lle xx euroa. Voit tulostaa kortin tai lähettää sen läheisellesi sähköpostitse tai muissa sähköisissä kanavissa.

Tee joululahjoitus

Joululahjoitus yrityksenä

Joululahjoitus yksityishenkilönä

Toimi seuraavasti

Tee tilisiirto Homepakolaiset ry:n tilille. Voit itse valita lahjoitettavan summan (min 20€).

Tilinumero:
IBAN FI74 4108 0011 7692 24, Homepakolaiset ry.
Viitenumeroa ei tarvita. Syötä maksaessasi viestikenttään kaksi asiaa:
1. ”Lahjoitus”
2. Oma sähköpostiosoitteesi.

Saat meiltä sähköpostiisi kuvatiedostot, kun lahjoitus näkyy tilillämme.
Voit jakaa kuvan esimerkiksi sosiaalisen median kanavilla ja siten toivottaa tuttavillesi hyvää joulunaikaa ja kertoa jouluisesta lahjoituksestasi.

Jos haluat antaa lahjan korttina tietylle henkilölle, toimi näin:

Tee tilisiirto Homepakolaiset ry:n tilille. Voit itse valita lahjoitettavan summan (minimi 20 €).

Tilinumero:
IBAN FI74 4108 0011 7692 24, Homepakolaiset ry.
Viitenumeroa ei tarvita. Syötä maksaessasi viestikenttään kolme asiaa:
1. ”Lahjoitus”
2. Oma sähköpostiosoitteesi
3. Lahjan saajan nimi, jonka haluat korttiin.

Saat meiltä sähköpostiisi lahjan saajan nimellä varustetun kortin, kun lahjoitus näkyy tilillämme.

Näin lahjoituksesi auttaa

Homepakolaiset-yhdistys tekee työtä sisäilmasta sairastuneiden lasten, aikuisten ja perheiden tilanteiden helpottamiseksi. Toiminta-alueitamme ovat esimerkiksi koulunkäynnin ja työssäkäynnin ratkaisut sekä sisäilmakodittomien tilanteen kehittäminen. Sisäilmasta sairastuneita on Suomessa paljon, ja tilanteeseen tarvitaan ratkaisuja sekä yhteiskunnan tasolla että suoraan yksittäisille ihmisille. Tavoittelemme työllämme sitä, että sisäilmasta sairastuminen olisi yksi terveysongelma muiden joukossa: se ei syrjäytä, siihen löytyy apua ja käytännön ratkaisuja ja sairastuneisiin suhtaudutaan yhteiskunnassa empaattisesti ja asiallisesti. Tähän on vielä matkaa, ja juuri siksi meitä tarvitaan.

Lahjoitusvarat käytetään yhdistystoimintaan. Toimimme tällä hetkellä täysin lahjoitusten ja jäsenmaksujen varassa. Lahjoitusvaroilla voidaan esimerkiksi koota tietoa sisäilmasta sairastuneiden tilanteesta päättäjille, jotta sairastuneiden tilannetta voidaan parantaa, ja toteuttaa viestintäkampanjoita. Varoilla voidaan myös järjestää jäsentapahtumia, jakaa tietoa yhdistyksen oppaista ja materiaaleista sekä kattaa yhdistystoiminnan juoksevia kuluja.

Yhdistyksen saamaa palautetta toiminnasta

”Olen saanut sivuiltanne ihan käytännössä hyödyllistä konkreettista tietoa, miten toimia kun sairastuin työpaikalla. Olen pystynyt löytämään työntekoon sellaisia ratkaisuja, että ei ole tarvinnut jäädä työstä pois.” (Palaute sisäilmasta sairastuneelta)

”On lohdullista että joku ymmärtää ja puolustaa. Homepakolaisten työ tuo toivoa ja uskoa siihen, että asiat voivat joskus olla paremmin.  Auttaa jaksamaan.” (Palaute sisäilmasta sairastuneelta)

”Ohjaan sisäilmasta oireilevia potilaita ratkaisuista kertovien materiaalienne pariin.” (Palaute terveydenhuollon ammatilaiselta)

”Työelämäoppaanne ovat laadukkaita, jaan niitä asiakkaille tarvittaessa.” (Palaute TE-virkailijalta)

”Ratkaisumalli-julkaisu on todella hyvä. Luin sen kannesta kanteen. Voi kun minulla olisi ollut sellainen silloin, kun sairastuin.” (Palaute sisäilmasta sairastuneelta)

Kysyttävää?

Tavoitat meidät keräysasioissa osoitteesta:
laskutus(a)homepakolaiset.fi

Rahankeräyslupa

Homepakolaiset ry:n rahankeräyslupa RA/2021/1042 on voimassa toistaiseksi.

Rahankeräysluvan myöntäjä ja myöntämisajankohta
Poliisihallitus, 19.8.2021

Rahankeräysluvan saaja
Homepakolaiset ry, y-tunnus 2608312-3
Yhteystiedot: [email protected]

Kerättävien varojen käyttötarkoitus
Keräysluvan mukaisesti varoja käytetään sisäilmasta sairastuneiden tilanteen parantamiseksi ja tiedon jalkauttamiseksi niin sairastuneille, heitä kohtaaville kuin poliittisille päättäjille.

Tarkoituksemme on tuottaa varoilla uutta tietoa ja jalkauttaa sekä aiemmin tehtyjä että uusia materiaaleja. Varoja tarvitaan lisäksi yhdistyksen viestintään ja sisäilmasta sairastuneita koskevien asioiden keskusteluun nostamiseen. Haluamme lisäksi toteuttaa rahankeräysvaroilla webinaareja ja tilaisuuksia jäsenille. Rahankeräysvaroja voidaan myös ohjata yhdistyksen yleishyödyllisen toiminnan hoitamisesta aiheutuviin kuluihin.

Sovelletut oikeusohjeet
Rahankeräyslaki (863/2019)
Sisäministeriön asetus rahankeräyksistä 68/2020