Vaalikeskustelu: Sisäilmasairaan asema nyt ja tulevaisuudessa

26.3.2019 järjestetään Laurea-ammattikorkeakoulun Hyvinkään kampuksella (Uudenmaankatu 22, Hyvinkää) Sisäilmasairaan asema nyt ja tulevaisuudessa -vaalipaneeli. Osallistumme vaalikeskusteluun alustuksella ja kysymyksin.
Iltalehden IL-TV esittää tilaisuuden suorana live-streamina (nauhoite katsottavissa täällä).

Ohjelma:

15.00 Yritystori avautuu, kahvitarjoilu

Ohjelma alkaa kolmella alustuksella:

15.30 Tervetuloa Laureaan; markkinointi- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Teemu Ylikoski
15.45 Suomen hajuste- ja kemikaaliyliherkät ry, tapahtumatuottaja Reetta Lappalainen (katso täällä)
16.00 Homepakolaiset ry, toiminnanjohtaja Katja Pulkkinen (katso täällä.)

Vaalikeskustelu:

16.10 Järjestöt kysyvät, eduskuntavaaliehdokkaat vastaavat. Kysymyksiä ehdokkaille eri teemoista esittävät mm. OAJ, Juko ry, Homepakolaiset ry, MLL/Suomen Vanhempainliitto, Suomen ev.lut. kirkko.
17.30 Kahvitauko ja mahdollisuus tutustua yritystoriin
18.00 Vaalikeskustelu jatkuu. Keskustelun päätteeksi on aikaa myös yleisökysymyksille.

19.45 Tilaisuus päättyy.

Järjestöjen kysymykset löytyvät videolta kohdista: Homepakolaiset sisäilmasta sairastuneiden tilanteesta terveydenhuollossa (1h 15min), OAJ siitä, miten kuntien mahdollisuudet sisäilmaongelmien annaltaehkäisyyn turvattaisiin (1h 28min),  Juko ry ammattitautipäätösten ja -lain muutostarpeesta 1h 54min, MLL/Suomen Vanhempailiitto sisäilmasta sairastuneiden lasten oppimisen tuen järjestämisestä (2h 52min), Kirkon diakonian avustusrahasto homeloukkuun päätyvien terveyshaitta-avustusten palauttamisesta (3h 09min).

Arjen kemikaalit -seminaarit saavat suuren suosionsa vuoksi jatkoa! Tällä kertaa tapahtuma rakentuu vaalikeskustelun ympärille ja teemana on sisäilmasairaiden yhdenvertaisuus ja asema yhteiskunnassa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös yritystori. Tule kuulemaan, mitä ehdokkaat ja puolueet todella ajattelevat sisäilmasairaiden tilanteesta ja sen ratkaisumahdollisuuksista. Tapahtumaa on mahdollisuus seurata myös streamin kautta. Järjestöistä kysymyksiä esittävät OAJ, Suomen Vanhempainliitto, MLL, Suomen ev.lut kirkon diakonia, JUKO ry ja Homepakolaiset ry.  Tulethan tuoksutta! Mukana tapahtumassa: Otto Andersson (RKP), Johanna Karimäki (VIHR), Ulla Kaukola (SDP), Outi Lankia (KESK), Meri Leena (PS), Olli Polo (SIN), Kari Tolvanen (KOK), Tiina Tuomela (KD), Mika-Erik Walls (VAS)Tervetuloa! Ilmoittaudu tästä.

Tapahtuman sivut facebookissa.

Päivitys 28.3. Lisätty linkit esityksiin.

Mitä mieltä olet sisällöstä? Voit valita useita vaihtoehtoja.
  • Uutta tietoa
  • Hyödyllistä
  • Asiantuntevaa
  • Antaa toivoa
  • Surullista
  • Hyödyksi ammatillisesti
  • Haluan tietää tästä enemmän
  • En ymmärrä
  • En pidä artikkelista