Käynnistämme työpajatoiminnan!

Tervetuloa kehittämään kanssamme ratkaisuja.

Yhdistyksessämme järjestetään tapaamisia työpajatoiminnan puitteissa. Tilaisuuksissa mietitään, ideoidaan ja kehitetään yhdessä sisäilmasairastuneiden asioita ennalta valitun teeman piiristä. Aihetta tarkastellaan ratkaisuhakuisesta näkökulmasta sairastuneiden omien ajatusten ja näkemysten pohjalta. Osallistujilla on mahdollisuus pohtia teemaa etukäteen kulloiseenkin aihepiiriin lähetettävien vapaaehtoisten ennakkotehtävien ja -kysymysten avulla.

Työpajat on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet jakamaan tietoaan ja osaamistaan sisäimaongelmiin liittyen. Sairastuneiden välisen kuulumisten vaihdon sijaan pureudumme kulloisenkin työpajan aihepiiriin. Tarkoituksena on kerätä tärkeitä ajatuksia ja näkemyksiä sairastuneilta ja koostaa niistä tietoa projektin käyttöön.

Tilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea. Tähän mennessä niitä on järjestetty Mikkelissä, Kuopiossa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella. Tiedotamme tulevista työpajoista erikseen facebook-sivuillamme, täällä uutisissa (edit. 2018: Projektin uutiset-sivusto on poistunut sivustouudistuksen yhteydessä) sekä sähköpostiverkostomme kautta.

 

Palaa ajankohtaista-sivulle.

 

Mitä mieltä olet sisällöstä? Voit valita useita vaihtoehtoja.
  • Uutta tietoa
  • Hyödyllistä
  • Asiantuntevaa
  • Antaa toivoa
  • Surullista
  • Hyödyksi ammatillisesti
  • Haluan tietää tästä enemmän
  • En ymmärrä
  • En pidä artikkelista