Etsimme mukavaan vapaaehtoisjoukkoomme verkkosivuosaajaa

Jakaisitko tietotaitoasi pari tuntia kuussa yhteiseksi hyväksi?

Sormet muodostavat neliön, josta aukeaa näkymä valoisalle tielle. Sormien ulkopuolella on mustaa ja roskaista.

Hei sinä IT-taitaja! Haluaisitko käyttää muutaman tunnin kuukaudessa aikaasi ja osaamistasi tärkeän asian hyväksi ja vieläpä hyvässä porukassa?

Teemme Homepakolaiset-yhdistyksessä yhteiskunnallista vaikuttamistyötä sisäilmasta sairastuneiden asian edistämiseksi. Mikäli aihe on sinulle entuudestaan tuttu, tiedät sisäilmasta sairastumisen voivan aiheuttaa mullistavia haasteita arkeen ja elämään. Sairastuneiden tilanne on yhteiskunnallisesti kriittinen ja apua ja hoitoa on heikosti saatavilla. Työsarkaa tilanteen parantamisessa riittää.

Meillä yhdistyksessä toimintaa pyörittää rento, taitava ja monien eri alojen osaajista koostuva ydinryhmä. Joukossa on myös pitkäaikainen verkkosivuvastaava, joka huolehtii esimerkiksi materiaalien viemisestä verkkosivustolle ja pystyy tekemään sivustolla jonkinlaisia muutostoimiakin. Silloin tällöin omat taitomme kuitenkin loppuvat kesken ja tarvitsisimme koodaustaitoista ja palvelinympäristöjä tuntevaa alan ihmistä auttamaan ja kehittämään WordPressissä toimivaa sivustoamme.

Olisitko kiinnostunut? Haluamme kuulla osaamisestasi ja motivaatiostasi lisää! Voit kertoa itsestäsi meilitse osoitteeseen [email protected] tai jättää meilitse vain yhteystietosi, niin pirautamme sinulle.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään – vaihdetaan ensin tietoja puolin ja toisin. Kuulemisiin!