Tutkimusta ftalaateista

Ftalaatteja käytetään muovien pehmentämiseen. Rakennusmateriaaleissa ne ovat yleisiä esimerkiksi muovimatoissa. Useat ftalaatit on tunnistettu mm. lisääntymismyrkyllisiksi, mutta niillä on havaittu myös monia muita terveyshaittoja.

Olemme koonneet tutkimustietoa ftalaattien terveysvaikutuksista tutkimustietoa-osioomme. Ftalaattien, kuten muidenkin rakennusmateriaaleissa esiintyvien aineiden, vaikutusten ymmärtäminen voi auttaa sisäilmaan liittyvien oireiden ja sairauksien monimuotoisuuden ymmärtämisessä.

Pääset tutustumaan suomenkieliseen ftalaatti-pakettiimme tästä.

Mitä mieltä olet sisällöstä? Voit valita useita vaihtoehtoja.
  • Uutta tietoa
  • Hyödyllistä
  • Asiantuntevaa
  • Antaa toivoa
  • Surullista
  • Hyödyksi ammatillisesti
  • Haluan tietää tästä enemmän
  • En ymmärrä
  • En pidä artikkelista