Indoor Air Summer School, Turku

Homepakolaiset ry on mukana kansainvälisessä seminaarissa Turussa 23.8.-24.8.2018.

Indoor air summerschool on SATAKUNTA-hankkeen järjestämä kansainvälinen kokous, jossa on puhujia mm. Yhdysvalloista, Ruotsista sekä monista kotimaisista tutkijayhteisöistä ja yrityksistä. Tapahtuman työkieli on englanti.

Oma puheenvuoromme on perjantaina 24.8. klo 14:00. Puheenvuorossa tuomme esiin potilasjärjestön näkemyksiä solmukohdista ja ratkaisuista. Esityksen diat pdf-tiedostona.

Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumistiedot.

SATAKUNTA-hanke

Tilaisuuden järjestää SATAKUNTA-hanke. Hanke on osa Valtioneuvoston käynnistämää Terveet tilat 2028-ohjelmaa. Tavoitteena on vastata valtioneuvoston ja ministeriöiden TT’28-toimintaohjelman haasteeseen suurella ympäristölääketieteen interventio-ohjelmalla.

Hankkeesta vastaavat Turun yliopiston työterveyshuolto ja ympäristölääketieteen oppiaine. Mukaan otetaan sata suomalaista kuntaa. Kunnissa selvitetään ja korjataan rakennusten sisäilmaongelmia ja seurataan korjausten vaikutuksia rakennusten käyttäjien terveyteen.  Interventioiden vaikutuksista tehdään myös kustannus-vaikuttavuusanalyysi.

Hankkeen www-sivut.

Hankkeen facebook-sivu.

 

 

Mitä mieltä olet sisällöstä? Voit valita useita vaihtoehtoja.
  • Uutta tietoa
  • Hyödyllistä
  • Asiantuntevaa
  • Antaa toivoa
  • Surullista
  • Hyödyksi ammatillisesti
  • Haluan tietää tästä enemmän
  • En ymmärrä
  • En pidä artikkelista