Työpaja: Osallistu työelämän solmukohtien ratkaisemiseen

Tervetuloa työpajaan edistämään sisäilmasta sairastuneiden työmahdollisuuksia ja kuulemaan muiden kokemuksia

Oletko sairastunut sisäilmasta, mutta olet vielä osa- tai kokoaikaisesti työkykyinen sopivilla järjestelyillä? Haluatko jakaa kokemuksiasi ja kuulla muiden kertomuksia onnistuneista ratkaisuista ja ratkaisuja kaipaavista solmukohdista? Tervetuloa työpajaamme! Mukaan ovat tervetulleita niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin olevat.

Työskentelemme tänä vuonna aktiivisesti sisäilmasta sairastuneiden työelämäosallisuuden kehittämiseksi. Sisäilmasta sairastuneiden työelämässä jatkamiseen on paljon keinoja, mutta moni asia vaatii kehittämistä. Kaikille työllistymisen osapuolille tarvitaan lisää tietoa ratkaisuista. Kuntoutus ja tukipalvelutkin vaativat kehittämistä nimenomaan sisäilmasta sairastuneiden tarpeet huomioiden.

Yhdistyksenä voimme tarjota kehitystyön avuksi osaamista ja aitoa ymmärrystä siitä, mikä sisäilmasta sairastuneiden tilanne työmarkkinoilla on ja mitä tilanteen kehittämiseksi voidaan tehdä.

Haluamme kuulla kokemuksianne ja ideoitanne ja välittää näitä eteenpäin. Järjestämme työpajan sisäilmasta sairastuneiden työelämätilanteesta Helsingissä 11.3.2019 klo 17-20. Tilaisuus järjestetään Forumin kauppakeskuksen kokoustiloissa (Forum Meeting Park).

Tilaisuudessa jaettuja kokemuksia hyödynnetään kehitystyössä vain anonyymisti, ja kaikkia osallistujia sitoo vaitiolovelvollisuus työpajassa jaetuista kokemuksista. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.3. mennessä osoitteeseen karoliina.kaho (a) homepakolaiset.fi.

Aiheeseen liittyvää lisätietoa:

Käytännön keinoja työjärjestelyihin – Pieni muistilista työolosuhteiden järjestämiseksi terveellistä sisäilmaa arvostaville. Avaa tästä.

Sisäilmasairas työpaikalla – Opas työpaikoille sisäilmaongelmien aiheuttamiin työnteon haasteisiin. Avaa tästä.

Sisäilmasta sairastuneiden työllisenä pysyminen. Miten vältetään työkykyisten sisäilmasta sairastuneiden ajautuminen työelämän ulkopuolelle? Avaa tästä.

Video: Tutkimus- ja kehitysjohtaja Tara Sampalli kertoo, miten Nova Scotian maakunnassa on kehitetty sopivia kuntoutusmuotoja uudenlaiseen tarpeeseen. Katso Youtubessa.

Mitä mieltä olet sisällöstä? Voit valita useita vaihtoehtoja.
  • Uutta tietoa
  • Hyödyllistä
  • Asiantuntevaa
  • Antaa toivoa
  • Surullista
  • Hyödyksi ammatillisesti
  • Haluan tietää tästä enemmän
  • En ymmärrä
  • En pidä artikkelista