Hoitosuositukset päivitetään – Vaikuta vastaamalla kyselyyn

Piirrettyjen ihmis siluettien päällä puhekuplassa teksti: Osallistu hoitosuosituskyselyyn.

Homepakolaiset ry osallistuu sosiaali- ja terveysministeriön koolle kutsumaan työryhmään, joka päivittää sisäilmaan liittyvän oireilun ja sairastumisen diagnosointia, hoitoa ja kuntoutusta koskevan hoitosuosituksen.

Tätä työtä varten haluamme kuulla kokemuksiasi ja ehdotuksiasi sisäilmasta sairastamisesta, siihen saatavasta hoidosta ja sen kehittämistarpeista. Voit vastata kyselyyn, jos olet joskus aiemmin oireillut sisäilmasta tai kamppailet sisäilmaan liittyvien terveysongelmien kanssa parhaillaan. Voit myös vastata alaikäisen lapsen puolesta.

Kyselyyn vastataan täällä (linkki poistettu, vastausaika on päättynyt)
Vastaaminen tapahtuu nimettömästi, eivätkä henkilötietosi (esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi) tule tietoomme.

Hyödynnämme vastauksia työryhmätyöskentelyssä. Kyselyyn voi vastata tammikuun loppuun saakka.

Lämmin kiitos tärkeästä panoksestasi!