Ratkaisumalli sisäilmasairaiden hoitoon ja kuntoutukseen

Yhteiskunta on usein avuton sisäilmasairaiden tukemisessa – uusi julkaisu tarjoaa ensi kertaa kokonaisvaltaisen ratkaisumallin.

Sisäilmasairaan toimintakyvyn tukeminen -julkaisussa eritellään sisäilmasairaiden toimintakyvyn tukemisen osa-alueet ja kuvataan tämän pohjalta nelivaiheinen ratkaisumalli, jonka avulla sisäilmasairaiden toimintakykyä voidaan menestyksekkäästi tukea ja vähentää heidän ajautumistaan työkyvyttömyyteen.

Julkaisu on suunnattu kaikille sisäilmasairaita työssään kohtaaville. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa myös päättäjille ja kehitystyössä aihepiirin parissa toimiville.

Julkaisun voi lukea sähköisenä versiona täällä.

 

Pulkkinen Katja, Pitkäniemi Minna: Sisäilmasairaan toimintakyvyn tukeminen – Ratkaisuja sairauden kolmella eri vakavuusasteella. Homepakolaiset ry:n julkaisuja 2017.

 

 

 

 

 

 

Painetun julkaisun tilaaminen

Painetun julkaisun lehdistökappaleen voi tilata osoitteesta homepakolaiset@homepakolaiset.fi. Otsikoi viesti: Ratkaisumalli – lehdistökappale. Liitä viestiin postiosoitteesi sekä tieto siitä, mitä mediaa edustat.

Painettua julkaisua toimitamme toistaiseksi veloituksetta myös kannatusjäsenillemme ja yhteistyökumppaneille. Voit liittyä kannatusjäseneksi täällä, yritykset ja yhteisöt täällä. Tilaa julkaisu lähettämällä sähköpostitse viesti osoitteeseen homepakolaiset@homepakolaiset.fi. Otsikoi viesti: Ratkaisumallitilaus ja liitä mukaan postiosoitteesi sekä jäsennumerosi. Lähetämme julkaisua 1 kpl/jäsen, yhteisöjäsenille 1-5 kpl (mainitse toivomasi määrä tilatessasi, jos olet yhteisöjäsen).

 

Lisätietoa julkaisusta

Usein kysytyt kysymykset: 10 kysymystä julkaisusta.

 

 

Palaa materiaalit-sivulle